Pentru mine Dark Knight Rises va fi filmul anului

Nu stiu daca v-am mai spus, dar eu sunt fan Batman, singurul super erou fara puteri supranaturale, cum le place unora sa il caracterizeze pe cavalerul negru. Suntem in iulie 2012, deci mai avem cateva zile pana la Dark Knight Rises, al treilea film si totodata ultimul al seriei realizat de Chris Nolan, un regizor care mie imi place foarte mult.

El a reusit sa transpuna legenda lui Batman intr-o atmosfera foarte intunecata, complet diferita de comicariile anilor 80′ si 90′, atmosfera care prinde mult mai bine la publicul adult (de accea si consider ultimele filme Spiderman niste porcarii).

Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

Am incercat pe cat posibil de data asta sa nu ma uit la prea multe trailere, featurette-uri, documentare samd inainte de film, pentru a evita sa imi cresc asteptarile prea mult. Am facut asta la The Dark Knight si tocmai de-aceea nu mi s-a parut filmul chiar de nota 10, dar l-am vazut totusi de cateva ori bune.

Din pacate socoteala de acasa nu se pupa cu cea din targ, deci va invit si pe voi sa aruncati o privire la clipul de mai jos. Are 13 minute si pune putin in perspectiva cat de masiv o sa fie filmul (din toate punctele de vedere). Acum astept filmul si mai mult! [Pagina oficiala]

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Sabrina says:

    Da, am venit peste tine si aici pe blog. Ecologia trebuie inucaajrta intr adevar dar nu ecologismul. Nu mai stiu exact dar cred ca Marius Vintila a dat un exemplu corect in acest sens. Islamul nu este acelasi lucru cu islamismul, la fel si cu ecologismul care este o extrema a ecologiei. Si tind sa vad din ce in ce mai multi teribilisti ecologisti in societate. Fac mai mult rau decat bine. Acum daca am gresit sa il tragi si pe el de urechi, nu numai pe mine. Citisem astazi o stire in presa cum ca Romania este probabil singura dovada de stat care a platit datoriile. Scria in articol ca organizatiile mondiale s au cam suparat ca nu imprumutam bani. Eu deduc din informatia asta ca cel mai probabil au avut o implicatie directa in organizarea asa zisei revolutii din 1989. Oricum asta are legatura cu consumul. Consumul are legatura cu bancile. Cu cat consumi mai mult, cu atat mai multi bani cheltuiesti. Vei primi credite la care va trebui sa platesti dobanda, dar ca sa iti platesti primul credit va trebui sa iei altul de la banca si tot asa intrii in aceasta bucla a creditului si datoria ta catre acesta organizatii (FMI) creste la nesfarsit. Consumul creste, Datoria creste, Tensiunea societatii creste, la un moment dat se aude POC. Probabil un al treilea razboi mondial. De ce? Trebuie un balans mondial, o relansare, o reglare de conturi. A spus Mihaiule cineva ca din ianuarie 2010 Romania a cumparat titluri de stat (cred ca asa se numesc) de la U.S.A. in valoare de aproximativ valoarea creditului de la FMI? Se poate verifica pe site ul trezoreriei U.S.A.. Nimeni nu spune. E frumos ce descrie tanti in videoclip, dar se va realiza probabil in alti 40-50 de ani, iar dupa acest timp se va descoperi ca iar am facut o greseala. Eu cred ca ne meritam soarta. Dusmanii omenirii sunt ea insasi, religia si banii.Apropo toxinele alea care se baga in alimente, ajung la tzatza femeii, sunt puse intentionat, suntem prea multi pe planeta momentan suntem o specie distructiva, probabil de aia nici nu comunicam cu alte fiinte extraterestre. probabil as putea sa mai aberez in continuare, dar e prea mult de spus.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *