Am testat si noul iPad 3

Stiu ca n-am mai scris de o vecie pe blog, dar am zis ca azi e momentul. De ce? Pentru ca am apucat sa ma joc cateva zile cu noul iPad 3 (HD sau 2012, cum ii mai zice lumea).

Nu doar asta, dar am si scris despre el un review destul de lung pe GiZ.ro, unde mai contribui din cand in cand (nu asa de rar ca aici pe blog). De placut mi-a placut mult de tot, inca imi place de fapt, in special datorita ecranului Retina Display. Nu as fi crezut acum cativa ani ca o sa puna cineva 3 milioane de pixeli intr-un ecran cu diagonala de 10 inch, dar Apple a reusit, si probabil in curand vor urma si altii.

In continuare nu imi plac limitarile iOS, in principal faptul ca nu ai acces deloc la un sistem de fisiere traditional, dar cum noul iPad nu este o tableta pentru tocilari ca mine zic ca au procedat corect cei de la Apple lasand pasionatii sa isi cumpere altceva.

Oricum, sa imi ziceti cum vi se pare tableta si articolul, ca n-am mai scris de multisor in limba nativa… Uite si un video review in care imi puteti vedea mutra (doar la inceput din fericire):

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *