Explorers/ From the Titanic to the Moon: Un Documentar Motivational de Vazut

Gusturile nu se discuta, dar se comenteaza, ca sa zic asa. Abia acum am vazut ca documentarul Explorers/ From the Titanic to the Moon are nota 2.8 pe IMDB, suficient de joasa cat sa previna apasarea butonului Play, indemnand chiar apasarea energica a Delete-ului.

Cu toate acestea mie mi-a placut foarte mult documentarul despre explorare si cutezatori in general. Cei doi naratori, James Cameron (ii voi ramane profund recunoscator pentru Terminator 2) si Buzz Aldrin (al doilea astronaut care a pus piciorul pe Luna) fac o partida buna, desi aparent explorarea abisului oceanului si explorarea spatiala nu prea au multe in comun.

Am vazut ca multa lume pe Amazon a cumparat Blu ray-ul sperand sa fie cel cu recenta coborare a lui Cameron pe fundul oceanului. O simpla cautare pe IMDB le-ar fi dezvaluit faptul ca documentarul a fost realizat in 2006.

Dar nu conteaza asta, conteaza faptul ca documentarul m-a facut sa ma simt ca in copilarie, cand stateam cu ochii cascati toata ziua la Jacques Ives Cousteau si locurile incredibile pe care le vizita impreuna cu echipa sa de exploratori. Este genul de documentar care te face sa te intrebi “oare ce ar fi fost daca as fi facut cateva alegeri diferite in viata?”.

Si poate cel mai placut lucru din documentar este sa ii auzi pe James Cameron si Buzz Aldrin descriind experientele lor si ce ii motiveaza sa faca ceea ce fac.

Explorers/ From the Titanic to the Moon

Explorers/ From the Titanic to the Moon

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *